SocialVetenskap

Din väg till forskning i socialt arbete

Vi vill att alla som på något sätt arbetar med socialt arbete på ett lätt sätt skall få information om ny forskning. SocialVetenskap.se finns till för att du ska hålla dig uppdaterad med forskning som kommer från Sveriges universitet, högskolor, myndigheter, fou-enheter med mera. Du kan hitta materialet i vår nyhetsbevakning, i vårt bibliotek eller med hjälp av vår sökfunktion. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev som sammanfattar en del av senaste nytt. Anmäl dig som prenumerant genom att fylla i din e-postadress i fältet till höger.

Vilka är vi?

Förbundet för forskning i socialt arbete (FORSA) är en ideell förening som verkar för kunskapsutbyte och för möten mellan utbildning, forskning och praktik genom olika evenemang och genom Socialvetenskaplig tidskrift. Tillsammans med Sociala Nätet, en sida på Internet med nyheter, debatt och fakta om socialt arbete, gör FORSA sidan SocialVetenskap.se. SocialVetenskap.se finansieras av FORSA, Sociala Nätet och Akademikerförbundet SSR. Projektet startades med ekonomiskt stöd från Projektet för Kunskapsutveckling i socialtjänsten på Socialstyrelsen och har senare även fått stöd från Centralförbundet för socialt arbete, CSA och IMS som fanns på Socialstyrelsen fram till och med 2009.

Vill du finnas med?

Hittar Du inte den forskning Du eller Din institution publicerat? Hör av dig till oss med en kort sammanfattning och länk, så lägger vi in det material som är relevant för sidan.

Välkommen

SocialVetenskap.se presenterar massor av ny forskning om socialt arbete här på sidan och i vårt nyhetsbrev! Välkommen att följa den ständigt pågående uppdateringen och att söka på "ditt" ämne i biblioteket. Vi tipsar också om kurser på avancerad nivå i socialt arbete.

Allt gott!
Kristina Granath 

Copyright SocialVetenskap 2012